PONT ITT
MAGAZIN
Évent tíz alkalommal
2005.
Utazási irodák, utazásszervezők, szállodaipari szakemberek, HoReCa beszállítók és catering szolgáltatók, vendéglátó-ipari döntéshozók, séfek, idegenvezetők, légitársaságok és transzfer cégek, turisztikai marketingesek, TDM-szervezetek, szakmai szövetségek.
Az a Pont Itt a piac legátfogóbb, legnaprakészebb információforrása.
ALKALMI NYOMTATOTT KIADVÁNYOK
– éves kiadvány, amely 60 oldalon mutatja be a hazai üzleti turizmussal foglalkozó vállalkozásokat. A kiadványt ingyenesen kapja meg a kiadó 7 szaklapjának olvasói köre. Orvosok, gyógyszerészek, mérnökök, turisztikai döntéshozók, FMCG-szakemberek, HR-vezetők, marketing- és kommunikációs szakemberek, és üzleti döntéshozók lapozhatják.
ONLINE
A Turizmus Online a turisztikai szakma honlapja. Naprakész információkkal és szolgáltatásokkal, folyamatosan frissülő szakmai adatbázisokkal és az aktuális témákhoz kapcsolódó vitafórummal, kereshető archívummal várja a turizmus, szállodaipar és vendéglátás területén dolgozó szakembereket. Vendég & Hotel aloldal: tematikus gyűjtőoldal a legfrissebb szálloda- és vendéglátó-ipari hírekkel.
turizmusonline.hu megnyitása - legfrissebb cikk menyitása
books.turizmusonline.hu megnyitása
A leggyorsabb hírközlő eszköz az turisztikai szakmában. Feliratkozott olvasóink minden munkanapon direkt (névre szóló) email címekre kapják meg a naprakész híreket a turizmus bel- és külföldi történéseiről. 17 ezer címre küldjük ki.
hetente két alkalommal kerül kiküldésre a szállodaipar, és a vendéglátás aktuális híreivel.
RENDEZVÉNYEK
A turisztikai marketing innovatív megoldásainak bemutatása aktuális témák köré csoportosítva, elismert előadók részvételével. A gyakorlatorientált, workshop jellegű képzés végén a résztvevőknek lehetőségük nyílik megvitatni az elhangzottakat. Az előadások anyagát a résztvevők megkapják elektronikus formátumban.
A rendezvény a szállodaipar és a vendéglátás programsorozata, melynek során minden alkalommal 60-70 szállodai, éttermi döntéshozó, menedzser látogat el a mindig más-más helyszínen megrendezésre kerülő eseményre. A rendezvényen HoReCa beszállító cégek és szolgáltatók, valamint szakértők tartanak 10-15 perces időtartamban előadásokat, aktuális és a szakmát érintő témákban. Az előadások után üzleti ebédre kerül sor, ahol kötetlen beszélgetésre, kapcsolatépítésre, üzleti megbeszélésre van lehetőség.
SZAKMAI VERSENYEK
a verseny célja, hogy megtaláljuk az elmúlt év legjobb turisztikai kommunikációs projektjeit. Pályázhat bármilyen turisztikai szolgáltatást nyújtó szervezet vagy cég, továbbá az általuk megbízott kreatív és reklámügynökség.
a verseny célja, hogy díjazza az egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátóipari kommunikációt és márkamegjelenést.
http://turizmusonline.hu/impresszum.php