PONT ITT

MAGAZIN

Megjelenés

Évent tíz alkalommal


Indulás éve

2005.


CélcsoportUtazási irodák, utazásszervezők, szállodaipari szakemberek, HoReCa beszállítók és catering szolgáltatók, vendéglátó-ipari döntéshozók, séfek, idegenvezetők, légitársaságok és transzfer cégek, turisztikai marketingesek, TDM-szervezetek, szakmai szövetségek.

TartalmaAz a Pont Itt a piac legátfogóbb, legnaprakészebb információforrása.


ALKALMI NYOMTATOTT KIADVÁNYOK

Business Travel Guide– éves kiadvány, amely 60 oldalon mutatja be a hazai üzleti turizmussal foglalkozó vállalkozásokat. A kiadványt ingyenesen kapja meg a kiadó 7 szaklapjának olvasói köre. Orvosok, gyógyszerészek, mérnökök, turisztikai döntéshozók, FMCG-szakemberek, HR-vezetők, marketing- és kommunikációs szakemberek, és üzleti döntéshozók lapozhatják.


ONLINE

www.turizmusonline.huA Turizmus Online a turisztikai szakma honlapja. Naprakész információkkal és szolgáltatásokkal, folyamatosan frissülő szakmai adatbázisokkal és az aktuális témákhoz kapcsolódó vitafórummal, kereshető archívummal várja a turizmus, szállodaipar és vendéglátás területén dolgozó szakembereket. Vendég & Hotel aloldal: tematikus gyűjtőoldal a legfrissebb szálloda- és vendéglátó-ipari hírekkel.

turizmusonline.hu megnyitása - legfrissebb cikk menyitása

books.turizmusonline.hu megnyitása

Előfizetések megtekintése

Napi Turizmus hírlevélA leggyorsabb hírközlő eszköz az turisztikai szakmában. Feliratkozott olvasóink minden munkanapon direkt (névre szóló) email címekre kapják meg a naprakész híreket a turizmus bel- és külföldi történéseiről. 17 ezer címre küldjük ki.

Vendég & Hotel hírlevélhetente két alkalommal kerül kiküldésre a szállodaipar, és a vendéglátás aktuális híreivel.


RENDEZVÉNYEK

Turizmus AkadémiaA turisztikai marketing innovatív megoldásainak bemutatása aktuális témák köré csoportosítva, elismert előadók részvételével. A gyakorlatorientált, workshop jellegű képzés végén a résztvevőknek lehetőségük nyílik megvitatni az elhangzottakat. Az előadások anyagát a résztvevők megkapják elektronikus formátumban.

Vendég & Hotel Business KlubA rendezvény a szállodaipar és a vendéglátás programsorozata, melynek során minden alkalommal 60-70 szállodai, éttermi döntéshozó, menedzser látogat el a mindig más-más helyszínen megrendezésre kerülő eseményre. A rendezvényen HoReCa beszállító cégek és szolgáltatók, valamint szakértők tartanak 10-15 perces időtartamban előadásokat, aktuális és a szakmát érintő témákban. Az előadások után üzleti ebédre kerül sor, ahol kötetlen beszélgetésre, kapcsolatépítésre, üzleti megbeszélésre van lehetőség.


SZAKMAI VERSENYEK

Iránytűa verseny célja, hogy megtaláljuk az elmúlt év legjobb turisztikai kommunikációs projektjeit. Pályázhat bármilyen turisztikai szolgáltatást nyújtó szervezet vagy cég, továbbá az általuk megbízott kreatív és reklámügynökség.

Gastro Design AWARDa verseny célja, hogy díjazza az egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátóipari kommunikációt és márkamegjelenést. 


Impresszum

http://turizmusonline.hu/impresszum.php


Médiaajánlat

http://turizmusonline.hu/mediaajanlat.php