STORE INSIDER

MAGAZIN

Megjelenés

Évente tíz alkalommal


Indulás éve

1992.


Célcsoport



Multinacionális cégek, kis- és középvállalkozások, hazai és nemzetközi kereskedelmi láncok, független kisboltok, drogériák, gyártók és forgalmazók, a háttériparban tevékenykedő cégek, ezek közép- és felsővezetői, beszerzési igazgatók, marketingmenedzserek, állami szervezetek, hatóságok, érdekvédelmi szervezetek.

Tartalma



Az évente tízszer megjelenő Store Insider átfogó tematikájával az FMCG-piac valamennyi területét lefedi. Rendszeres és széleskörű áttekintést nyújt a piac aktualitásairól, a kereskedelem, az élelmiszeripar, az árukínálat, a marketing, a technológia és a logisztika legfontosabb kérdéseiről, illetve az értékesítés ösztönzését, növekedését elősegítő témákról. Előfizetéssel és célzott címlistás postázással terjedő szaklap.

ALKALMI NYOMTATOTT KIADVÁNYOK

FMCG Top 50 Innovátor



Az FMCG piac leginnovatívabb cégeit bemutató kiadvány először 2017-ben jelent meg és a tervek szerint két évente követi újabb, frissített verzió.

A TOP 50 legmeghatározóbb FMCG szakember



A piac legmeghatározóbb személyiségeit bemutató kiadvány 2016-ban jelent meg először és a tervek szerint minden második évben jelenik majd meg hasonló kiadvány.


ONLINE

storeinsider.hu



A Store Insider Online piacvezető weboldal az FMCG-szektorban. Az oldal folyamatosan friss hírekkel, aktualitásokkal, naprakész piaci információkkal, interjúkkal, kutatási eredményekkel, statisztikákkal várja olvasóit. A portál regisztrált olvasói hetente ötször ingyenes napi hírlevélben, hetente egyszer TOP hírlevélben követhetik az aktualitásokat.

storeinsider.hu megnyitása - legfrissebb cikk megnyitása

Előfizetések megtekintése

Store Insider Hírlevél



A Store Insider Online szakmai hírei minden nap, egyenesen az olvasók emailfiókjába.


RENDEZVÉNYEK

Éves FMCG TOP konferencia



Évente megrendezett kétnapos szakmai konferencia az ágazat meghatározó szereplőivel, az FMCG-piac legfontosabb és legaktuálisabb kérdéseiről. Résztvevők: az FMCG-piac, kereskedelem és kapcsolódó iparágak közép- és felsővezetői.

Store Insider Akadémia



Évente két alkalommal megrendezett egynapos szakmai konferencia az FMCG-piac aktuális és időszerű kérdéseiről.


SZAKMAI VERSENYEK

Az Év Boltja



Célja, hogy meghatározott szempontok szerint értékelje és díjazza a beérkezett pályamunkákat. A szakmai zsűri összesen 9 főkategóriában oszt ki díjakat, illetve különdíjakat ad ki.

azevboltja.storeinsider.hu


Impresszum:

storeinsider.hu/impresszum.php


Médiaajánlat:

storeinsider.hu/mediaajanlat.php