Orvosi lapok

Orvostovábbképző Szemle

Orvosi szaklap

Megjelenés

Havonta


Indulás éve

1993.


CélcsoportValamennyi orvosi szakterület képviselői, szakorvosok, háziorvosok, a kórházak, rendelőintézetek, egyetemek orvosi vezetői, a megyei szakfelügyelő főorvosok, az ÁNTSZ szakemberei, az államigazgatási és kormányzati szervek vezető tisztségviselő orvosai.

TartalmaMinden lapszámban kiemelten, több megközelítésben, un. szimpózium keretében foglalkozunk egy-egy szakterület forrongó kérdéseivel. Az összefoglaló közlemények keretében vezető nyugati szaklapok cikkeit közöljük a szóban forgó téma legavatottabb magyar szakértőinek kommentárjaival, a hazai vonatkozások bemutatásával, illetve hazai szaktekintélyek cikkeit az orvoslás legaktuálisabb témáiban. Folyóiratreferátumok, esetismertetések, szimpóziumi és kongresszusi beszámolók, az új gyógyszerek bemutatása, betegtájékoztatók, e-medicina és egészségügyeink rovatok színesítik a magas szakmai színvonalú kínálatot, segítik a széles szakmai tájékozódást és a folyamatos önképzést.


ALKALMI NYOMTATOTT KIADVÁNYOK

Különlenyomatok

gyógyszergyári kérésre a lap cikkeiből.


Single és multisponsored

tematikus különszámok


Betegtájékoztató füzetekMozaikok

tematikus szakirodalmi összefoglalók a témába vágó, vezető nemzetközi lapokban megjelent friss cikkekből.ONLINE

www.otszonline.huAz Orvostovábbképző Szemle havonta megjelenő lapszámainak teljes tartalmán kívül naponta frissülő exkluzív tudományos információkat is tartalmazó szakportál, amelynek napi aktuális érdekességei és betegtájékoztatói szabadon hozzáférhetők, szakcikkeit azonban csak regisztrált, érvényes orvosi pecsétszámmal rendelkező látogatóink olvashatják.

otszonline.hu megnyitása - legfrissebb cikk megnyitása

Előfizetések megtekintése

otszonline hírlevélRegisztrált, orvosi pecsétszámmal rendelkező olvasóknak heti hírlevél tematikus hírlevelek: a különböző szakterületek képviselőinek alkalmankénti tematikus hírlevelek.


Impresszum:

http://otszonline.hu/impresszum.php


Médiaajánlat:

http://otszonline.hu/mediaajanlat.php