ONLINE

www.HRPWR.huA HRPWR naponta frissülő tartalmával nyújt szakmai útmutatást a közép-, és felsővezetők, illetve humán erőforrásért és employer brandingért felelős szakemberek napi kihívásaihoz. Rovatai a munkavállalói életútra vonatkozóan a tehetségkutatástól, a beillesztésen és megtartáson át egészen az elbocsátásig sorolják be a szakértők tanácsait és a kapcsolódó interjúkat. Ezen kívül a honlap a piac aktuális történéseivel és esettanulmányaival informálja olvasóit.

A HRPWR a szakmai tartalom mellett hetente frissülő HR applikációt, coaching eszközt, szakkönyveket és releváns külföldi cikkeket is ajánl olvasóinak, továbbá tanácsadói külön rovatában szakértő segítségével kaphatnak választ kérdéseikre az érdeklődők.


RENDEZVÉNYEKJobXperience konferencia

Kétnapos konferencia HR és kommunikációs szakembereknek, cégvezetőknek, azaz mindenkinek, aki élhető munkahelyet szeretne kialakítani.

A konferencia a munkavállaló életútja során felmerülő feladatokat hr és kommunikációs szemszögből külön megközelítve talál megoldásokat a két osztály kihívásaihoz -  az érdeklődés fázisától egészen a távozás napjáig.


SZAKMAI VERSENYEKHRKOMM Award

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat.  A Díj keretei közt a szervező PPH Media a potenciális és meglévő munkavállalókra, azok családtagjaira, közvetlen és közvetett környezetükre irányuló bármilyen kommunikációs megoldások nevezését várja.

A verseny célja, hogy a különböző cégek HR-rel és kommunikációval foglalkozó szakemberei, illetve ilyen tevékenységeket végző szolgáltató szervezetek, ügynökségek egyaránt megmutathassák legjobban sikerült munkáikat.


HETI HRPWR HÍRLEVÉLA HRPWR heti rendszerességgel értesíti a hírlevélre feliratkozottakat legfrissebb cikkeiről, HR applikáció-, és könyvajánlójáról, a tanácsadás rovat aktuális témájáról és ajánlott rendezvényeiről.

hrpwr.hu megnyitása - legfrissebb cikk megnyitása


Impresszum:http://hrpwr.hu/impresszum.php