GYÁRTÁSTREND

MAGAZIN

Megjelenés

Évente tíz alkalommal


Indulás éve

2008.


CélcsoportA magyarországi iparvállalatoknál dolgozó mérnökök, döntés-előkészítő szakemberek, a kutatás-fejlesztés területén működő szakértők, a műszaki felsőoktatásban részt vevő oktatók és hallgatók, valamint a műszaki-technológiai újdonságok iránt érdeklődő szakemberek.

TartalmaBár erős mérnökszakmai alapokon áll, igyekszik megmutatni az ipar és a technológia területének emberi és szórakoztató oldalát is.

A Gyártástrend technológiai magazin, amely hónapról hónapra iparági háttérelemzésekkel, konkrét vállalati esettanulmányok ismertetésével segít eligazodni az egyes ágazatok műszaki-technológiai fejlesztési trendjeiben. A lap a gyártástechnológiai folyamat minden állomásáról számot ad, foglalkozik a nemzetközi iparági tendenciák és technológiai trendek gazdasági, technikai és társadalmi hatásaival.

ALKALMI KIADVÁNYOK

MCADDigitális tervezéssel és fejlesztéssel (CAD, CAM) foglalkozó, évente kétszer megjelenő tematikus kiadvány.

Top 30 Ipari innovációA hazai ipar legjelentősebb fejlesztéseit, újdonságait bemutató tematikus kiadvány.


ONLINE TERMÉKEK

www.gyartastrend.huA Gyártástrend online naponta frissülő hírei a gyártást érintő szaktartalmak mellett technológiai fejlesztésekről, népszerű kutatási irányokról és a jövőt meghatározó műszaki újdonságokról tájékoztatják az olvasókat. Híreinkből heti három alkalommal, illetve átfogóbb tudománytörténeti vagy aktuális tartalmunkból hetente egyszer küldünk hírlevelet az erre feliratkozottaknak.

gyartastrend.hu megnyitása - legfrissebb cikk megnyitása

Előfizetések megtekintése


RENDEZVÉNYEK

Szakcikkíró workshopAmit egy jó szakcikkről tudni kell! Elméleti és gyakorlati gyorstalpaló marketingeseknek és sale-seknek arról, hogyan készül egy jó műszaki szakcikk.


SZAKMAI VERSENYEK

Év GyáraA megmérettetésen Magyarország legjobb termelőüzemeit keressük, hét különböző kategóriában. www.evgyara.huImpresszum:

gyartastrend.hu/impresszum.php