GYÁRTÁSTREND

MAGAZIN

Megjelenés

Évente tíz alkalommal

 

Indulás éve

2008.

 

Célcsoport

 

 

A magyarországi iparvállalatoknál dolgozó mérnökök, döntés-előkészítő szakemberek, a kutatás-fejlesztés területén működő szakértők, a műszaki felsőoktatásban részt vevő oktatók és hallgatók, valamint a műszaki-technológiai újdonságok iránt érdeklődő szakemberek.

Tartalma

 

 

Bár erős mérnökszakmai alapokon áll, igyekszik megmutatni az ipar és a technológia területének emberi és szórakoztató oldalát is.

A Gyártástrend technológiai magazin, amely hónapról hónapra iparági háttérelemzésekkel, konkrét vállalati esettanulmányok ismertetésével segít eligazodni az egyes ágazatok műszaki-technológiai fejlesztési trendjeiben. A lap a gyártástechnológiai folyamat minden állomásáról számot ad, foglalkozik a nemzetközi iparági tendenciák és technológiai trendek gazdasági, technikai és társadalmi hatásaival.

ALKALMI KIADVÁNYOK

MCAD

 

 

Digitális tervezéssel és fejlesztéssel (CAD, CAM) foglalkozó, évente kétszer megjelenő tematikus kiadvány.

Top 30 Ipari innováció

 

 

A hazai ipar legjelentősebb fejlesztéseit, újdonságait bemutató tematikus kiadvány.

 

ONLINE TERMÉKEK

www.gyartastrend.hu

 

 

A Gyártástrend online naponta frissülő hírei a gyártást érintő szaktartalmak mellett technológiai fejlesztésekről, népszerű kutatási irányokról és a jövőt meghatározó műszaki újdonságokról tájékoztatják az olvasókat. Híreinkből heti három alkalommal, illetve átfogóbb tudománytörténeti vagy aktuális tartalmunkból hetente egyszer küldünk hírlevelet az erre feliratkozottaknak.

gyartastrend.hu megnyitása

Előfizetések megtekintése

 

RENDEZVÉNYEK

Szakcikkíró workshop

 

 

Amit egy jó szakcikkről tudni kell! Elméleti és gyakorlati gyorstalpaló marketingeseknek és sale-seknek arról, hogyan készül egy jó műszaki szakcikk.

 

SZAKMAI VERSENYEK

Év Gyára

 

 

A megmérettetésen Magyarország legjobb termelőüzemeit keressük, hét különböző kategóriában. www.evgyara.hu

 

 

Impresszum:

https://gyartastrend.hu/gyartastrend-impresszum

 

Médiaajánlat:

https://gyartastrend.hu/a-gyartastrend-mediaajanlata