TOBACCO

MAGAZIN

Megjelenés

HAVONTA


Indulás éve

2013.


CélcsoportNemzeti Dohányboltok koncessziós üzemeltetői, dohánykiskereskedők, dohányipari márkák képviselői. Szigorúan zárt rendszerű terjesztés. 6500 példány.

TartalmaA szaklap célja, a dohányipar és -kereskedelem szereplői számára információkat kínáljon a folyamatosan változó hazai dohánypiac aktuális híreiről, eseményeiről, jogszabályi változásairól, szabályozási kérdéseiről, a piaci tendenciákról és folyamatokról. Emellett tájékoztatást ad a legújabb termékekről, újdonságokról és a napi üzemeltetéshez szükséges legfontosabb hatósági előírásokról, valamint a dohányboltokban forgalmazható összes termékkörrel kapcsolatos tudnivalókról.


ONLINE

www.tobaccomagazin.huA www.tobaccomagazin.hu-t kiadónk 2016 elején indította el. Az oldalon a Nemzeti Dohányboltok munkatársai és az ágazat iránt érdeklődők általános kiskereskedelmi hírekkel, a dohánytermékek feketekereskedelméről szóló információkkal, illetve a trafikokban tartható egyéb termékkörök szakmai híreivel találkozhatnak. Regisztrációt követően kizárólag a Nemzeti Dohányboltok koncessziójogosultjai és -gyakorlói zárt tartalmakhoz is hozzájuthatnak: többek között a dohánytermékek forgalmazásához kapcsolódó információkhoz, szakmai tájékoztatásokhoz, a hazai dohányvertikum aktuális híreihez, továbbá magazinunk archív lapszámaihoz. A weboldal létrehozásával párhuzamosan heti hírlevél is indult, amelyet kizárólag a regisztrált, engedéllyel rendelkező Nemzeti Dohányboltok kaphatnak meg.

tobaccomagazin.hu megnyitása - legfrissebb cikk megnyitása


Impresszum:

http://tobaccomagazin.hu/impresszum.php


Médiaajánlat:

http://tobaccomagazin.hu/download.php?id=25688