TOBACCO

MAGAZIN

Megjelenés

HAVONTA

 

Indulás éve

2013.

 

Célcsoport

 

 

Nemzeti Dohányboltok koncessziós üzemeltetői, dohánykiskereskedők, dohányipari márkák képviselői. Szigorúan zárt rendszerű terjesztés. 6500 példány.

Tartalma

 

 

A szaklap célja, a dohányipar és -kereskedelem szereplői számára információkat kínáljon a folyamatosan változó hazai dohánypiac aktuális híreiről, eseményeiről, jogszabályi változásairól, szabályozási kérdéseiről, a piaci tendenciákról és folyamatokról. Emellett tájékoztatást ad a legújabb termékekről, újdonságokról és a napi üzemeltetéshez szükséges legfontosabb hatósági előírásokról, valamint a dohányboltokban forgalmazható összes termékkörrel kapcsolatos tudnivalókról.

 

ONLINE

www.tobaccomagazin.hu

 

 

A www.tobaccomagazin.hu-t kiadónk 2016 elején indította el. Az oldalon a Nemzeti Dohányboltok munkatársai és az ágazat iránt érdeklődők általános kiskereskedelmi hírekkel, a dohánytermékek feketekereskedelméről szóló információkkal, illetve a trafikokban tartható egyéb termékkörök szakmai híreivel találkozhatnak. Regisztrációt követően kizárólag a Nemzeti Dohányboltok koncessziójogosultjai és -gyakorlói zárt tartalmakhoz is hozzájuthatnak: többek között a dohánytermékek forgalmazásához kapcsolódó információkhoz, szakmai tájékoztatásokhoz, a hazai dohányvertikum aktuális híreihez, továbbá magazinunk archív lapszámaihoz. A weboldal létrehozásával párhuzamosan heti hírlevél is indult, amelyet kizárólag a regisztrált, engedéllyel rendelkező Nemzeti Dohányboltok kaphatnak meg.

tobaccomagazin.hu megnyitása

 

Impresszum:

https://tobaccomagazin.hu/tobacco-magazin-impresszum

 

Médiaajánlat:

https://tobaccomagazin.hu/a-tobacco-magazin-mediaajanlata