KREATÍV

MAGAZIN

Megjelenés

Évente tíz alkalommal


Indulás éve

1993.


CélcsoportHirdetők marketinges döntéshozói, a médiában dolgozók, ügynökségi szereplők, és a kreatívipar szerelmesei

TartalmaA Kreatív a magyar kommunikációs szakma kétség nélkül első számú médiuma. A lap a széles értelemben vett kommunikációs szakma színes, olvasmányos és egy-egy témát minden alkalommal alaposabban is feldolgozó magazinja, amely a kommunikációs területeken kívül a szórakoztatóiparra, designra, filmre is gyakran kitekint, címlapján szerepelni pedig hagyományosan rangot jelent.


ALKALMI NYOMTATOTT KIADVÁNYOK

TV TrendMinden év őszén megjelenő tematikus kiadvány, amely a hazai televíziós piac szereplőinek kínál bemutatkozási lehetőséget.


ONLINE

Kreatív Online és a napi hírlevél
A kommunikációs szakma aktuális ügyeit követő, a hírek mellett interjúkat, elemzéseket, kitekintéseket közlő portál, amely a fontos magyar és az érdekes külföldi kampányokat is gyűjti. Aktuális híreit reggel összegyűjtve is elküldjük több mint 12 ezer feliratkozónak.

kreativ.hu megnyitása - a legfrissebb cikk megnyitása

books.kreativ.hu megnyitása

Előfietések megtekintése


RENDEZVÉNYEK

Média KonferenciaA médiapiac következő éve elő tekintő konferencia minden ősszel.

PR NapA PR szakma meghatározó éves seregszemléje.

GyógyKommA magyarországi gyógyszerforgalmazók értékesítőinek és marketingeseinek legfontosabb éves rendezvénye.

Rendszeresen szervezünk egy-egy szűkebb területre összpontosító workshopot is szakmai partnereinkkel.

SZAKMAI VERSENYEK

A Kreatív gondozza a kommunikációs iparág két meghatározó rangsorát, a MAKSZ-szal közös M+ Listát, amely a kreatív- és médiaügynökségeket, illetve a PR Toplistát, amely a PR-ügynökségeket rangsorolja az elmúlt év szakmai versenyein elért helyezéseket súlyozva és összesítve.

Saját versenyeink közül kiemelkedő a Hipnózis (az egyetlen hazai reklámverseny, amelyen elsősorban nem magyar piaci szereplők, hanem külföldi zsűritagok véleménye befolyásolja az eredményt), a PR-aktivitásokat díjazó Prizma, a Content Marketing Award, a Mediadesign díj, az Online Video Award, a csomagolási megoldásokat jutalmazzó Pakk, a BTL-megoldásokat kiemelő Lollipop, a Digital Media Best Practice díj, a kommunikációs megoldások mögött lévő kiváló gyártói tevékenységet értékelő Craft Award és a Kreatív B2B Award.


Impresszum:

http://kreativ.hu/impresszum.php


Médiaajánlat:

http://kreativ.hu/mediaajanlat.php